kraft utan www

Tilläggsisolering i Stockholm, Västerås och Uppsala

Tack vare tilläggsisolering har du på sikt pengar att tjäna eftersom det sänker dina energikostnader. Vi har utfört mängder av tilläggsisoleringar genom åren och använder oss alltid av beprövade metoder. Kunderna är nöjda och har i de flesta fall fått minst 45 procent lägre energiförbrukning.

Är du i behov av att tilläggsisolera? Kontakta oss så får du en kostnadsfri offert!

loading...

Fyll i och få offert för tilläggsisolering!


När behöver jag tilläggsisolera?

Många hus har en ganska dålig isolering i väggarna, vilket ger stora energiförluster och onödigt höga elräkningar. En tilläggsisolering ger ett bättre energivärde vilket i sin tur leder till lägre energiförbrukning.

Hur går tilläggsisolering till?

Väldigt hårt packad isolering (speciellt framtagen för tilläggsiolsering) monteras på fasaden och används därefter som putsbärare. Ibland krävs det att man först knackar ner fasaden och först därefter monterar isoleringen. Denna färgas sedan av på olika sätt men vanligast är att man stänkputsar ytan i valfri kulör, vilket ger fasaden ett liv och ett riktigt snyggt resultat. Vi använder oss uteslutande av Webers Serproc system vid tilläggsisoleringar.

Vad bör jag tänka på när jag ska tilläggsisolera?

Vi rekommenderar alltid att man anlitar en professionell firma som använder beprövade metoder. Hos oss på Kraft Bygg & Renovering AB står Webers Serporoc-system för majoriten av vårt val av isoleringssystem för puts.

Exempel på tilläggsisolering vi har utfört

En kund i Spånga hade en putsfasad i dåligt skick, med putsskador även omkring samtliga fönster. Det handlade om en så kallad reverterad putsfasad (puts på trästomme) och vi valde i det här fallet att knacka ner fasaden och montera en diffusionsöppen vindpapp på den, istället för att montera isoleringen direkt på putsen. Vi ville nämligen alltid förvissa oss om att inte delar av träet under putsen hade blivit rötskadade under årens lopp. Att montera isolering på rötskadat trä vore själklart ingen höjdare, varken för kunden, oss eller huset.

Vad kostar tilläggsisolering?

Börja med att att lämna en offertförfrågan och beskriv dina behov ovan. Du blir då kontaktad av vår personal för ett möte. Väl hos er går vi igenom på plats hur vi kan hjälpa. Du får sedan en skriftlig specificerad offert med ett fast pris.