kraft utan www

Puts på tegel i Stockholm, Västerås och Uppsala

För att få ett bättre utseende, funktion och form väljer många att putsa sina tegelhus. Vi slätputsar då hela huset och färgar av med lämpligt ytskikt. Puts på tegel är en av våra specialiteter sedan många år, och tack vare vår erfarna personal har vi många nöjda kunder.

Behöver du putsa tegelfasad? Kontakta oss så får du en kostnadsfri offert!


Klicka på bilden för att se omvandlingen!

loading...

Fyll i för offert!


När behöver jag putsa tegelfasad?

Tegelfasader håller i många, många år men som alla fasader behöver du till slut renovera den. Du kan då välja att förnya den med träpanel eller något annat material som kräver underhåll. I de flesta fall brukar vi dock rekommendera puts på tegel i första hand. På så vis kan du fortsätta att ha en underhållsfri fasad som håller och som också är otroligt vacker.

Hur går puts på tegel till?

Ett putsnät monteras direkt på teglet och hela ytan putsas sedan först upp med grundbruk som får torka ordentligt. Därefter putsas nästa lager upp med ett sk. stockningsbruk. Efter att putsen fått torka färgar vi av hela ytan med stänkputs i valfri kulör.

Exempel på uppdrag vi utfört

I centrala Västerås anlitades vi för att putsa om en tegelfasad som såg väldigt tråkigt och åldrad ut. Efter tre veckor var fasaden klar och huset såg ut som nytt. Man skulle aldrig kunna ana att huset tidigare varit i tegel.

Vad kostar det att putsa tegelfasad?

Börja med att att lämna en offertförfrågan och beskriv dina behov ovan. Du blir då kontaktad av vår personal för ett möte. Väl hos er går vi igenom på plats vad ni har tänkt er och hur vi kan hjälpa. Du får sedan en skriftlig specificerad offert med ett fast pris.