kraft utan www

Fasadrenovering i Stockholm, Västerås och Uppsala

Inom fasadrenovering är vår specialitet att få en reparerad fasad att se ut som om den är helt ny och utan synliga reparationer. Vi har lång erfarenhet och arbetar uteslutande med bra material och professionella metoder. Roligast av allt är alla nöjda kunder vi har fått genom åren.

Är du i behov av fasadrenovering? Kontakta oss så får du en kostnadsfri offert!

loading...

Fyll i och få offert
för fasadrenovering!


När behöver jag fasadrenovering?

Även om putsfasader på hus är nästintill underhållsfria så håller de inte i all evighet. Efter 40-50 år kan det behövas en fasadrenovering. Kanske har du själv upptäckt till exempel sprickor i fasaden?

Hur går en fasadrenovering till?

En fasadrenovering är oftast uppdelad i tre olika varianter:

  1. renovering
  2. omputsning
  3. tilläggsisolering

Fasadrenoveringar kräver att fasaden är i så pass bra skick att man kan reparera endast synliga och osynliga skador. Man behöver också färga fasaden med lämplig fasadbehandling.

Vad bör jag tänka på inför en fasadrenovering?

Det viktigaste är att anlita en firma som verkligen kan fasadrenovering och puts. Vi rekommenderar alltid att man använder beprövade metoder. 

Exempel på fasadrenoveringar vi har utfört

Förra året gjorde vi om en gammal småskola från tidigt 1900-tal i Knivsta. Ägaren till huset hade själv arbetat i skolan tidigare, vilket gjorde att vi fick mycket vetskap om fastigheten och dess historia.

Renoveringen av skolan blev ett speciellt arbete eftersom många på den lilla orten där fastigheten låg var intresserade av bygget. Projektet kan närmast kallas en restaurering snarare än en vanlig fasadrenovering, då fastighetens historia fanns med i allt vi gjorde. 

Vad kostar fasadrenovering?

Börja med att att lämna en offertförfrågan och beskriv dina behov ovan. Du blir då kontaktad av vår personal för ett möte. Väl hos er går vi igenom på plats vad ni har tänkt er och hur vi kan hjälpa. Du får sedan en skriftlig specificerad offert med ett fast pris.